Dorostou vytrhnuté vlasy? - Diskuze Více vlasů.cz (1)

Padání vlasůDiskuze Více vlasů.cz » Padání vlasů »

Dorostou vytrhnuté vlasy?

Autor Dorostou vytrhnuté vlasy?
Peter
Prosim vas, mal som mensiu nehodu a vytrhlo sa mi dost vlasov aj s korienkami, chcel by som sa spytat ci taketo vlasy dorastu alebo ich mam zacat oplakavat, dakujem
Dead Kodet
no zajdi si k doktorovi, nicmene mas sanci slusnou ze dorostou skoro vsechny zpet imho. zalezi na hojeni.
Peter
ale tak mali by dorast nie? napr ked si vlas vytrhnem rukou, tak dorastie nie? nechcem zbytocne doktora otravovat
dix
Pokud sis je vytrhl mechanicky a nevypadly ti sami od sebe tak se nemusíš něčeho obávat. Bude to chvíli trbat ale dorostou.
nena
Prosím vás napiste tu niekto komu sa nehoda s vytrhnutými vlasmi stala a či mu tie vlasy naozaj dorastli a za ako dlho, a či vidno nejaký rozdiel dakujem ....
lebo mne sa to bohužiaľ prihodilo tiež a dopočula som sa že ak som si poškodila folikuly tak nedorastou ......prosim
Muhaj
nena
Musíte čekat cca 1/2 - 1 rok a uvidíte. Tohle vám nikdo z křišťálové koule nevyčte.
ppp
Já bych se toho nebál. Ať dělám, co dělám, když si vytrhávám např. chloupky z nosu, tak se vracejí.. S vlasy to bude stejné. Horší to je, když je to po pádu, kdy se sedře hlava - to se ty folikuly poškodí nebo při větší intenzitě zranění zcela odstraní. Nebojte, vlasy snad dorostou.. Vlasy jsou, u většiny z nás tady bohužel nikoliv, plevel..
arev2222
Ve dvanácti letech jsem přišla o spoustu vlasů (vytrhané) Mám na temeni hlavy pořádnou pleš. Vlasy mi již nenarostly a to mi už je přez 40 let.
Muhaj
Ve hře je množství okolností a prim hraje genetika, hormony a způsob vytržení. Někomu když vytrháte obočí, tak už mu nikdy nenaroste, jinému doroste jako před tím, někomu vyroste ještě větší a někomu menší. Jednomu doroste za 3+ měsíce, jinému za rok. Odhadnout lze částečně zařazením sebe do té které skupiny ale jistotně vám to nikdo neřekne. Neexistuje způsob.
ppp
Je pravda, že každý člověk je na tom hodně individuálně. Možná by mohlo pomoci najít diskuzi lidí, kteří trpí trichotilomanií - resp. těch, kteří si vlasy sami trhají - a zjistit, zda jim vlasy dorůstají, pokud se jim podaří tuto nemoc potlačit. Ale podle mého názoru, pokud vytržením vlasu nedošlo k významnému poškození folikuly, tak by měly nejdříve po 3 měsících začít vlasy rašit nové. Naše tělo má schopnost se regenreovat, tak i poškozená folikula má šanci na návrat do původního stavu. Kdyby to tak nebylo, tak si asi moc kosmetické firmy vyrábějící vosk na zbavování se chloupků nevydělají.

Ale každopádně bych doporučoval jít za dermatologem a poradit se. Určitě by se dala nasadit nějaká podpůrná léčba pro případnou regeneraci.
nena
arev2222
a akým sposobom došlo k vytrhnutí?
arev2222
U lékaře jsem už byla.Uvažovala jsem o transplantaci vlasů.Řekl,že se s tím nedá nic dělat.
nena
Už prešli 2 mesiace nejaký extra pokrok nevidím, rastú mi tam len taká tenké akoby chlpky
nena
Prešli 2 mesiace a nevidno žiadny extra pokrok......rastú mi tam akopy len tenké chlpky
nena
A to len na každom piatom mieste
MirekOV
Pokud se poskodi vlasove luzko, obnova vlasu jiz neni mozna. Transplantace je reseni, ale rozhodne ne levne ..
nena
Mam strach že mi vlasy nenarastu ale taku malu nadej mám ..... stále si vravím že po opakovanej depilácii na nohách či podpazuší chlpy opakovane rastú a rastú ..tak potom aj vlasy po vytrhnutí by predsa mali nie? ked sa pri chlpe nepoškodi vlasove ložko tak ani pri vlase či?
nena
Čo je to vlastne ten nanogen? ale mne vlasy nevypadli, mne boli vytrhnuté .
arev2222
nena

Tak to jsme na tom stejně.Už jsem se vzdala všech nadějí a na transplantaci nejsou korunky a prý to u mě stejně ani nejde . Ale proč to mi už nikdo neřekne .
nena
arev2222
tak ste se mali opýtať u lekára prečo to u vas nejde s tou transplantaciou... a vlastne ako sa k vam vyjadril prečo vlasy po vytrhnuti nedorastu ...v inych forach som sa dočitala tak každemu čo vlasy boli vytrhnute tak im dorastli tak prečo by mne nemali dorasť?
arev2222
nena
Byla jsem jen u plastického lékaře.Napsal mi nějaké vodičky(na nic).Už jsem se s tím smířila.Vám vlasy určitě dorostou .
nena
arev2222
to je fakt zvlášne ...trochu sa obávam či mi dorastu tie vlasy ...keed vy vravíte že vam vlaasy nedorastli a neviem prečo ....ale dakujem za utechu
mims
Ja som si vlasy vytrhala asi 4 krat mala som ich huste po mame a bala som sa asi trpim trichotillomaniou tej choroby sa neda zbavit som zufala lebo sa to vracia ale zatial chvalabohu mi vzdy vlasy narastli ako predtym a to som si ich vytrhala s korienkami no bojim sa ze ked budem mat 25+ ze mi zacnu vypadavat a ze nedorastu pretoze s korienku moze vlas vypadnut 10-12 krat a potom uz ta nikto nezachrani
Mel
Vlas vypadává vždy s kořínkem, to je normální vlasový cylkus.
arev2222
Mims Tak to Vám závidím,že Vám vlasy dorostly.Já je má vytržené pouze jednou a už mi nedorostly.Kde se stala chyba netuším.
KejtiP
Ano dorostou, vlasy padají, protože se pod nimi tlačí vlas nový
Backy
Zdravim...
Mám taký malý problém. Keď som mal 14-15 rokov, bol som jedného dňa na kúpalisku a robil zo seba idiota (hh). Skúšal som nejaké saltá do bazénu keď mi jedno nevyšlo a udrel som si hlavu silno do hrany bazénu. Myslel som si ,že sa mi hlava slačila do krku, bolesť to bola krutá.
Ale neubližil som si. Mal som šťastie. Ide o to ,že na tom mieste na ktoré som spadol mi nerastú vlasy. Miesto kde mi nerastú vlasy je možno 4 cm dlhé a 0,5cm široké. Je to taký pásik.
Keď sa ostriham na krátko a nagelujem si vlasy tak mi to miesto bez vlasov vidno. Veďel by mi niekto poradiť ako sa dopracovať k tomu aby mi tie sčuchané vlasy na tom mieste začali rásť ?
Za odpovede vopred Ďakujem.

Backy~~
Hannign
Dobry den ,3 dny nazpět se mi stala nehoda .Bezduvodne se na mě vrhla opila slečna a chytla mě rukama za vlasy a tahla tak ,že se svalila na zem .Už jsem věděla,že to bude mít nasledky .Vlasy mam jemne a dlouhe pod lopatky.Do ted me vlasova pokožka bolí a po vycesani mi zbyla zhruba pulka vlasu .Chtela jsem se zeptat,jake sera zabiraji ,reklam je mnoho otazka je co zabira . Dekuji za radu .
gatsby
Asi pět let zpět se mi zamotal docela pořádnej kus ofiny do vrtačky a zustala mi nad čelem lysina která nikdy zcela nezarostla ale klasický případ to není.U mě se tak nejspíš nestalo protože jsem už v té době měl vlasy ve špatném stavu (ustupující čelo, kouty atd.) takže bylo jen otáztkou času kdy vlasy vypadnou samovolně.
ono
Dobri den prosim vás o radu mam 16 rokov a stala sa mi taka vec jeden chlapik pri nedorozumení ma chitil za vlasy a zacal ťahat bola to strasná bolest asi my vitrhol vlasy na druhy den rano my ich vypadlo asi 30 a tak vás prosím čo stím mam robit dorastú my?
. 1 . 2 . >>
Padání vlasůDiskuze Více vlasů.cz » Padání vlasů »

Dorostou vytrhnuté vlasy?

Váš příspěvek:
  :-) ;) ;) ;) :-( ...    Tučně Kurzívou Podtrženě    Odkaz na www stránku Link na YouTube video  

Přejít na forum: 

Provozovatel: Ing. Lukáą Vodička, Libická 6, 130 00 Praha 3, IČO: 865 81 716

Pohání discussion forum software miniBB™ © 2001-2024  |  Optimalizace pro vyhledávače od SiteLab © 2003-2024