Nordwood 3 na Nordwood 2? - Diskuze Více vlasů.cz

Padání vlasůDiskuze Více vlasů.cz » Padání vlasů »

Nordwood 3 na Nordwood 2?

Autor Nordwood 3 na Nordwood 2?
Kontra12
Čau, myslíte že by mi fin mohl zastavit nordwood 3 a nejak posunout lini na nordwood 2. Nebo je to prohrany? Nejsem totiz primo na 3, ale neco mezi 2 a 3, ale kouty uz ridnou a kdyz vypadnou jsem na 3. Fin beru mesic, takze brzo na to videt vysledky. Beru 0.75 mg finu. Minox neberu. Diky za zkušenosti.
tom305
Kontra12
Ahoj, možné to samozřejmě je, je známo i několik případů když trochu zahledáte na forumech, ale jen s finem si myslím že ta šance na takovýhle postup upřímně moc velká není - fin je primárně na zastavení nebo alespoň zpomalení vypadávání, není to určené na růst vlasů (od toho je minoxidil), opět když zahledáte na hair loss forumech tak zjistíte, že takovýhle postup třeba z toho NW3 na NW2 bylo dosaženo vždy ve valné většině kombinací finu/minoxu nebo dalších variant kombinací, samotný fin je opravdu většinou jen na zastavení/zpomalení příčiny výpadku a reálně jenom malá část zaznamená nějaký růst novych vlasů jen s ním bez ničeho dalšího.
Sám beru topikální fin už teď přes rok - mohu podle krevních testů a vyšetření u endokrinologa objektivně říct že funguje, blokuje DHT a zpomalil mi výpadek (jsem přesvědčen že bez něj bych na tom byl určitě s největší pravděpodobností o něco hůř). Ale bohužel tedy jen zpomalil, ne zastavil (v což jsem nejvíce doufal), když srovnám s odstupem času fotky před a po, tak je situace spíš nepatrně horší a to hlavně v hustotě, ale postupuje to alespoň tak nějak pomalu, čili fin u mě dělá svou práci ale bohužel mám obavu že ji asi nedělá dostatečně dobře/dost, proto teď už silně zvažuji, že nasadím minoxidil a zase začnu s dermarollem, v krajním případě bych to ještě při nejhorším zkusil pak nakombinovat s orálním finem a střídat obden tablety a ten topikální “ať je ten boj vedený zvenku i zevnitř”. Kdybych u těch tablet třeba nezaznamenal žádné vedlejší účinky, bral bych pak asi raději ty tablety, jelikož na rovinu už mě to celkem taky nebaví každý den už přes rok trávit několik minut s důkladným nanášením
Kontra12
Hele, to by mě taky nebavilo ten topikalni fin, ja myslel ze kral na obnovu vlasu je finasterid. Jelikoz fin nici pricinu vypadavni vlasu. Minox jen prodluzuje vlasovy cyklus. Takze fin bez minoxi, je zbytecny jelikoz dht ti ten vlas stejne zabije. No, prave ze kdyz napisu finasterid result tak existuje hodne fotek, kde je videt ze vlasy chytly barvu, vypadaji silnější a trošku se to i zahustilo. Jinak zkousel si brát 0.75 mg davky finu. Ja to beru mesic bez no side effects, ale jak rikam, je to mesic, porad muzu vedlejsaky dostat, takze nechci delat finalni zaver.
tom305
Kontra12
Ten topikální finasteride dělá úplně to samé co ten orální, i když se dává na pokožku tak se dostává do krevního oběhu a blokuje DHT stejně jako ty tablety viz. krevní výsledky co jsem absolvoval a potvrdil mi to přímo i ten doktor, otázka jen je o kolik víc by byly třeba případně účinnější ty tablety, ale zase se právě uvádí, že ten topikální snižuje DHT v pokožce hlavy více než ty tablety, tak nevím - topikální finasterid mám v koncentraci 0.1% a bylo mi i řečeno, že to odpovídá denní dávce 1mg finu v tabletě. Akorát tedy aplikování je za tu dobu už otravné, vzít si tabletu a spolknout ji je otázka tak 5-10 vteřin max.
Finasteride sice odstraňuje příčinu a můžou po něm vlasy být zdravější/silnější ale není to růstový preparát jako ten minoxidil, opravdu co jsem za tu dobu pročetl tak pouze jen na finu málo lidí zaznamená růst nových vlasů. Zastavení výpadku a růst nových vlasů jsem vždy nacházel u příspěvků, kde to lidi kombinovali fin+min a třeba ještě dermarollování
Danster
Já si myslím, že možný to je. Sám jsem byl před rokem skoro NW 3 a celý léto a podzim jsem se připravoval, že následující rok půjdu do hola. Nicméně po novém roce jsem trochu upravil režim (ubral cukr, přidal pohyb atd) a od ledna do května jsem se neskutečně zlepšil řekl bych, že i na NW 1,5 (ano, i okolí si toho všimlo). Ikdyz jsem režim ještě inovoval, tak v létě přišel zlom a teď koncem září je to opět velká bída tak NW 2,5.... A to jedu od konce července fakt poctivej režim s omezeným cukrem, lepkem, laktózou atd. PS: nikdy jsem nejel chemii

Začínám z toho obviňovat roční období. Nejspíš mým vlasům nedělá dobře UV záření, teplo nebo mám prostě nějaký určitý cyklus, kdy v zimě "naberu" vlasy a od léta je zase ztrácím. Hloupě řečeno jako třeba kočka mění Mezi letní/zimní srsti.

Docela by mě zajímalo, jestli má někdo podobný zkušenosti a kolísání hustoty porostu?
Kontra12
Cau, hele tak to ti gratulu. Jo v zime vypada vice vlasu, ale ze by ti vypadalo zas tolik vlasu aby to razantne posunulo vlasovou lini se rict neda, protoze to by ti denne muselo vypadnout neskutecny mnozstvi vlasu.
Danster
Kontra12

Právě že já to měl naopak. V zimě se mi krásně vlasy zahustily a od června do teď se to zhoršilo. Jinak teď už jsem 4. den na ještě přísnější dietě/režimu, tak pevně věřím, že to zabere. Zatím se fyzicky cítím skvěle a od příštího týdne přidám Revitu nebo Reivogen a do 2 mesíců očekávám zlepšení stavu. Jinak nepočítám kolik vlasů mi padalo/padá ale tipoval bych tak kolem těch 100 (spíš drobet míň) denně. Třeba ráno na polštáři mám okolo 5 vlasů +-
Lebkoun
Kontra12
Čau, myslíte že by mi fin mohl zastavit nordwood 3 a nejak posunout lini na nordwood 2.


Pokud Ti fin zlepší hustotu vlasů, budeš první člověk na planetě Zemi, komu fin pomohl.
Braňo1
Lebkoun
Prečo by ti fin nepomohol? Nemôžeš hodnotiť len na základe svojej skúsenosti. Ja som na fine už asi 8 rokov. Začal som, keď mi prestal účinkovať minox. Vlasy mi celkovo zriedli na temene. Po ruku na fine sa všetko vrátilo do pôvodného stavu ako v čase, keď mi minox účinkoval.
Kontra12
Nevim, je hodne dukazu o tom ze fin funguje. Nemyslim si, ze by ti nepomohl. Společně s minoxem a finem a dut jsou to overene prostredky na lecbu alopecie. Nic vic bohuzel nema tolik studiji. Jeste ru55884 ale tak ten je zatim na zacatku a nema tolik vyzkumu.
Padání vlasůDiskuze Více vlasů.cz » Padání vlasů »

Nordwood 3 na Nordwood 2?

Váš příspěvek:
  :-) ;) ;) ;) :-( ...    Tučně Kurzívou Podtrženě    Odkaz na www stránku Link na YouTube video  

Přejít na forum: 

Provozovatel: Ing. Lukáą Vodička, Libická 6, 130 00 Praha 3, IČO: 865 81 716

Pohání simple bulletin board miniBB™ © 2001-2024  |  Optimalizace pro vyhledávače od SiteLab © 2003-2024