RU58841 - Diskuze Více vlasů.cz (2)

Konzervativní léčba padání vlasůDiskuze Více vlasů.cz » Konzervativní léčba padání vlasů »

RU58841

Autor RU58841
Pat
Tohle vše samozřejmě vím a znám, ale po 10 dnech mi prostě vlasy přestaly padat. Nemám důvod si vymýšlet. Ač se to může zdát nepochopitelné, je to tak, neřeším to, jsem spokojený.

Teď hodlám experimentovat a snižovat dávku a sledovat, jak moc můžu dávku snížit a udržet stejný efekt.

Je pravda, že užívám i Eucapil, ten může tako pomáhat.

Kdybych nenašel na fórech 100vky lidí, co RU58841 již roky s úspěchem užívají a nemají problémy, nešel bych do toho.
Hanz
A ty studie? Rozumějte, mě nezajímá co říká někdo na nějakém fóru, důležitá jsou fakta a pokud nejsou alespoň nějaká data o bezpečnosti a absorbci, eliminaci, tak to může být sebevíc účinné, ale stejně tak nebezpečné. Za ty roky, co pročítám fórum jsem si uvědomil, že jediné co můžete brát objektivněji je, když někdo napíše jaké se u něho projevily nežádoucí účinky. Pozitivní se na začátku příliš přeceňují a především hodnotí zcela předčasně. A když jste tvrdil, že byl ten antiandrogen testován, jsou k tomu nějaká dostupná data?
Pat
No mě spíš zajímá, co říkají lidé, po zkušenosti s finasteridem... Důvod? V příbalovém letáku propecie máte, že vedlejší účinky popisuje 2% pacientů a u vetšiny za pár měsíců vymizí. Já bych řekl, že vedlejší účinky má tak akždý třetí a ty 2% budou tak ti, kteří mají permanentní následky...

Ale k tomu RU58841:

Http://www.controlled-trials.com/ISRCTN49873657/
http://www.controlled-trials.com/ISRCTN71083772/
Hanz
Pat

To neberte jako útok, mě to opravdu zajímá, nemyslel jsem to ironicky, takže se nemusíte bránit. Díky, podívám se na to
Hanz
Takže jen pár věcí, které mě nejvíce zaujaly. Jedná se o nesteroidní antiandrogen. Je k dispozici velice málo dat o použití u lidí, byla provedena jistá studie, ale výsledky nebyly publikovány, důvod sem nenašel. S jistotu se ví, že funguje u makaků. Nenašel sem prakticky žádná data o bezpečnosti. Pár dat ze studie, kdy se kombinoval RU s Minoxem vs. Minox a RU samostatně. Po jednom roce terapie nebyly mezi skupinami pozorovány statisticky významné rozdíly, což už naznačuje, že bude na RU vznikat přímá nebo nepřímá rezistence a pakliže je to tak, proč používat antiandrogen, po kterém mi po pár měsících narostou vlasy a po roce se dostanu na stav srovnatelný při aplikaci Minoxidilu.
Pat
No, to, že je nesteoridní, je asi dobře, aspoň myslím? Nedokážu si představit si patlat každý den na kůži nějaký silnější steroid, to by určitě nedopadlo s kůží dobře.

Používá to hodně lidí roky, to je déle, než trvají jakékoli klinické studie, a nemají problémy, ta informace má pro mě větší hodnotu než půlroční studie bezpečnosti a její výsledky.

Problém je, že se bavíme o výsledku za rok... jde o to, že narozdíl od Minoxu RU ten výsledek, který za rok dosáhne, prokazatelně udrží, Minoxidil většinou ne. Já užívám Minox tak dlouho, jako jsem užíval finasterid a ani nevím, jestli mi vůbec nějak ještě pomáhá, ale mám obavy jej vysadit, abych se pak nedivil... Mám v plánu zkusit minox vysadit, pokud bude RU fungovat.
Hanz
Podívejte steroid je i cholesterol a to jak ten dobrý, tak ten špatný. Lidé zaměňují termín steroid za anabolikum, a proto se domnívají, že steroidy jsou špatné. Ve skutečnosti jsou to tělu vlastní látky, které si každý den syntetizuje. Čili to se nedá říct, jestli dobře nebo špatně, máme tu spoustu léčiv na bázi steroidů i nesteroidní léčiva a obojí může mít pozitivní i negativní účinky.

Ale to je vedlejší, pro mě to tedy není moc přesvědčivé a hledal bych jinou alternativu.
Pat
Mně už moc alternativ nezbylo
slančo
Pat

potom prosim cim skor pis sve poznatky resp.vysledky,samozrejme vlasy nenarostou ze dne na den, ja bych do toho taky rad sel a cim driv moc se mi pozdava ta lokalna aplikace antiandrogenu ,,,zadnej -sterid nechci ani videt Diky
demizonek
Pat

bylo by možné koupit nějaý RU přímo od tebe?
Pat
Ahoj, to neprovozuji, ale da se bez problemu objednat, uz mi prislo trikrat a vse probehlo hladce. Ted jsem koupil RU uz predmichane v KB solution, sila 5%, takze se s tim uz vubec nepatlam. Kazdy vecer smicham 1 ml minoxu a 1 ml tohohle roztoku. Ucinek pozoruji stejny, jsem paty mesic bez finu a vlasy mi vubec nepadaji. Padaji mi dokonce mene nez pri brani finu a zaroven sice nevidim vice vlasu nebo ze by byly silnejsi, pokud ano, nevsimnu si toho, co je ale videt opravdu poradne, je mnohem lepsi pigmentace, takhle krasne tmave vlasy uz jsem dlouho nemel.
demizonek
OK, kde se dá pořídit již namíchaný RU s minoxem prosí?
Mirek
Zdárek Pat,

jakým způsobem přesně mícháš 1 ml minox s 1 ml KB solution? Kde kupuješ KB solution? Používáš minox 2% nebo 5%?

Díkas Mirek
Pat
www.anageninc.com
2% minox
kupuju dve lahvicky toho 5% RU v KB uz namichane, je to stabilni v lednici bez problemu az pul roku urcite a je to davka na 100 dni.
Mirek
Pate myslíš tento:

http://anageninc.com/home-page-products/ru-solutio n-50ml.html7

5% RU solution *(MOST POPULAR) +$18.00
a k tomu

K&B Solution +$5.00

CELKEM $72.89
Pat
Ano, ten si kupuji.

Koupil jsem si jednu lahvicku a vydrzela dva mesice pri 1 ml denne vecer smichane s 1 ml minoxu. Pokud bude fungovat, uvidis zastaveni vypadku a lepsi pigmentaci. Pokud ne, bud zkus jeste jednu nebo to zabal.

Ja mam po 4 mesicich tmavsi vlasy, viditelne mi zadne neubyly a pada mi jich tak do 20 denne. A to jsem pet mesicu bez finu, ktery jsem bral 8 let a jsem presne ve fazi, kdy mam akcelerovane ztracet vlasy, tukam na drevo, drzi.

Beru ale i Eucapil, tak nevim, jestli to take nehraje velkou roli. Proste ve strachu z velke ztraty vlasu po vysazeni finu jsem to trochu pojistil...

Z prodeje RU ani jeho propagace samozrejme nic nemam, nemam s tim nic spolecneho, ale nemam ani vedlejsi sexualni ucinky jako na finu A to je pro me to hlavni.

Jinak je to samozrejme experimentalni lecba na vlastni riziko.
demizonek
Jaký je rozdíl mezi KB řešením a když to rozmácháv přímo v kirklandu?
krocan
Pate, pokud máš pigment ve vlasech, tak gratuluju, toho bych právě rovněž potřeboval docílit, bylo by možné nasdílet nějaké foto?? a ještě k těm webovým stránkám anageninc.com, kterou tu lahvičku berete? Mě to žádnou v ceně 18 dolarů nenabízí...

Děkuji
xizzj002
Ahoj, prosim mohl by ste mi nekdo pomoct stim objednavanim, neumi dobre anglicky a nemam moc vlke zkusenosti s nakupem prez internet, treba pomoci print skremu nebo nejak. dekuju
Joffrey
Nabývám dojmu, že můj výpadek je jen čistě o DHT a žádná prostaglandinová teorie a inflamace a kalcifikace u mě nehraje roli. Jsem mezi 4-5 měsícem po vysazení finu a teprve teď zjišťuji, jak moc mi vrátil vlasů. Jde to dolů všechno jako snížek. Minox to nestíhá udržet, ricinový olej obden na noc až do rána evidentně nemá vliv, ketokonazol šampon taky ne, zelený čaj, vitamínové suplementy a omega..nic. Fin bohužel rozhodil moje sexuální zdraví, které se vrací hodně pomalu, pokud vůbec vrací (oral mi skoro nic nedělá, abych si ho postavil musím ho kolikrát hodně masírovat, je necitlivý, pak začne být přecitlivělý a nic nevydržím naopak. Jdu s tím k doktorovi, změřit si prolaktin a hormony, ale až na to že bývám občas unavený, tak mám dobrou fyzičku a muskulaturu, takže testosteronem to nebude.

Nicméně jsem uvažoval o tom RU a na zahraničních fórech jsem narazil na borce, kteři mají po něm stejné, ne-li horší vedlejší účinky než uživatelé finu v rámci libida + nějaké nové, jako zarudlé oči, bolest na hrudi a podobné. Urychleně se toho začali zase zbavovat a prodávat. Takže nevím. Postujte chlapci co to s Váma dělá. Pat je evidentně rezistentní na vedlejší účinky androgenů. Já bohužel nikoliv, ale zase vidět jak ztrácím to co mi díky finu narostlo...
Mirek
Joffrey
Zdarek Joffrey, jak dlouho si bral finasterid, v jakých dávkách a co ti na to řekl doktor?
Joffrey
Bral jsem rok, pak pauza pul roku a pak jsem bral zase pul rok 0.5 mg penesteru. V tom pulroce pauzy jsem bral vrboku čaj, ta mě podle mě sestřelila libido uplně nějvíc. Ted sem byl u urologa. Vysetreni varlat a prostaty ok. Udela mi rozbor hormonu. T, i volny T, prolaktin, SHBH. Kazdopadne s podivem nemaji v laborce fakultni nemocnice v seznamu zadavanych polozek DHT. Povidam mu, ze to je prece to hlavni oc jde pri preskripci finasteridu a ze by se mela sledovat hodnota prave toho hormonu. Za mesic budu mit vysledky. Rovnou mi rekl o moznosti predepsani viagry. Rikam mu ze se tomu nebranim, ale ze v mem veku brat tyto prasky je docela mazec a ze bych to rad resil systemove.
Mirek
Joffrey
Díky za info, tak pak dej vedět jak ti dopadly výsledky.
NajkErr
Minoxidil je tež dobry si myslim
Joffrey
Na Anagen Inc webu prodávají zvlášť RU a zvlášť KB solution. Nenašel jsem nic již dopředu předmíchané. Tzn. když si člověk koupí obě lahvičky a smíchá je dohromady dostane RU 5% v KB solution? Děkuji
aano
Přidám sem svou zkušenost s RU58841. Používám ho více než půl roku.
> Výpadek vlasů se razantně snížil, při mytí vlasů nenacházím skoro žádné, při projetí vlasů rukou také žádně nevypadávají. Plus (nejspíše díky Neocapilu) mi dorůstá množství tenkých vlasů, což i tak dodá na celkové hustotě. (Neměl jsem dříve žádná holá místa ale v koruně a na vlasové hranici se dalo poznat prořídnutí).
Richard
Joffrey
Fin bohužel rozhodil moje sexuální zdraví, které se vrací hodně pomalu, pokud vůbec vrací


Mnoha mužům se po vysazení finasteridu už nikdy jejich potence nevrátila. Na někoho finasterid působí jako trvalá chemická kastrace. Tohle v příbalovém letáčku od finasteridu nenajdeš, ale přes google najdeš plno chlapů, co si stěžují na trvalé následky.
twisp01
Ono je dost riskatni pouzivat i schvalene hormonalni leky, ktere sice maji vedlejsi ucinky, ale minimalne to vyrabi normalni farmaceuticka firma. kupovat jakousi chemikalii ovlivnujici hormony kdesi na internetu je jako behem metanolove kauzy kupovat palenku od cigana ze dvora. Ale pokud uz mate deti, tak chapu, ze to riziko vnimate mensi. (argument ze nejakej jouda z fora rika, ze je to ok, neni argumentem, na operaci nepujdete k veterinari, protoze to doporucujou na foru)
asdfg
Pat uzivas este RU58841 ? Ak ano ake mas vysledky?
peterb85
Mne sa paci, ze doteraz sa pokusaju najst liek na aa, zatial vsak neuspesne a niektori kutili doma uz davno na taky liek prisli))ludia, neblaznite uz...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Konzervativní léčba padání vlasůDiskuze Více vlasů.cz » Konzervativní léčba padání vlasů »

RU58841

Váš příspěvek:
  :-) ;) ;) ;) :-( ...    Tučně Kurzívou Podtrženě    Odkaz na www stránku Link na YouTube video  

Přejít na forum: 

Provozovatel: Ing. Lukáą Vodička, Libická 6, 130 00 Praha 3, IČO: 865 81 716

Pohání chat forum software miniBB™ © 2001-2024  |  Optimalizace pro vyhledávače od SiteLab © 2003-2024