Konzervativní léčba padání vlasůDiskuze Více vlasů.cz » Konzervativní léčba padání vlasů »

Kandida - Možný důvod proč vám padají vlasy více než je třeba



Autor Kandida - Možný důvod proč vám padají vlasy více než je třeba
Chloé
medvědí česnek je prý dobrý na tu vaši kvasinku vytrvalou:)
vikyb
Zbavit se toho dá, ale je to běh na dlouhý tratě:-) moje kamarádka ji měla spoustu let a užila si s tím...Zabít kandidu lze jedině přírodní cestou a to úpravou stravy + přípravky proti kandidě. Velmi dobrý výsledky mají kapky od firmy Naděje-hlavně Lichořeřišnice, přestat používat normální cukr (pouze přírodní - třtinový apod.) a vůbec omezit sladkosti, maso pouze občas a mléčný výrobky jenom kysaný...hodně zeleniny, čerstvých bylinek, koření.. Vím je to "vopruz", ale bohužel jediný co zabírá....
Mějte se viky
Márty
Cituji: vikyb
, přestat používat normální cukr (pouze přírodní - třtinový apod.)

Ani přírodní třtinový cukr není ideální při léčbě kandidy, je třeba vynechat také.
Kubik
Márty
Naprostý souhlas!!! Jakýkoli cukr kromě fruktózy je škodlivý, včetně složitých uhlohydrátů (chléb, brambory, rýže). V přírodě se normálně nevyskytuje. Pouze v podobě ovoce (fruktóza, která se spaluje v organismu jiným způsobem bez inzulínu) nebo medu.
Na příkladu eskymáků, kteří netrpí AGA a kteří neznají cukry je vidět, že opravdu škodí.
Tomáš
Kubik
Nepřijde ti že si občas trochu protiřečíš? Myslím že jsi uváděl že jsi na Warrior Diet a jak je prospěšná a přitom autor sám uvádí že bez cukru to nejde a je potřeba aspoň 70-80g carbs denně, zvlášť když cvičíš.
Kubik
Tomáš
Já psal, že jedu něco podobného jako WD, ale bez cukrů. Přečti si mé příspěvky a najdeš co jím.
Tomáš
OK. Jinak k tomu medu, kterej je teda v pohodě protože obsahuje asi jenom fruktózu (když všechny jiný cukry jsou špatný).

http://vcelari.budweb.cz/med.htm

Hlavními součástmi medu jsou ovocný cukr (fruktóza) - 30 % až 38 % a hroznový cukr (glukóza) - 26 % až 33 % a malé množství některých dalších jednoduchých cukrů.

Tak teď nevím je tam 1/3 glukózy takže med můžu nebo ne?:)
Kubik
Tomáš
Měl jsem podobné dilema. Je tam dost glukózy a jiných jednoduchých cukrů. Nakonec jsem si řek, že je přírodní a mimo to obsahuje spoustu jiných přírodních cenných látek, tak si sem tam vemu. Hlavně večer po hlavním jídle. Prostě, když mám chuť na sladké, řeším to medem. Nejlepší to zřejmě nebude, ale pořád x krát lepší než čokoláda.
Ještě k té glukóze v medu. Po požití se zvýší hladina inzulínu, ale posléze klesá, narozdíl třeba brambor, kde se sice nezvýší natolik, ale na mnohem delší dobu.
Kubik
Někdy si s tou stravou připadám jako trotl. Na obědy jsem přestal chodit. Mám plný šuplík semínek, počínaje ořechy konče lnem. Nekupuji chleba, kterého jsem byl schopen spořádat půl bochníku přímo z pekárny. Nejím rýži a pizzu, kterou miluji. Večer si dělám maso, kterého jsem předtím jedl pomálu. Kupuji za studena lisované oleje. A spousta čerstvého ovoce.
Takové saltomortale ve stravě. Váha šla rapidně dolů ze 74 na 68, ale teď se to zase zvýšilo a ustálilo na 69 - 70 kg. Jsem zvědav až začnu zase na podzim chodit do posilovny jak se zvedne váha.
Tomáš
Kubik
No měl bys mít vyšší citlivost na inzulín a tudíž vyšší hladinu IGF-1. Ta by neměla být extra vysoká, nicméně když je nízká, tak pak lidi dle studií nereagovali ani na Finasterid.

Já to teď řeším taky stravou a to dost, poslední dny jsem nebyl moc schopnej kontrolovat teda různý sladkosti a zmrzliny. Chci tomu dát ale pár měsíců, víceméně to pojmout striktně. Když to zastaví mou AGA a zlepší se to tak má cenu v tom pokračovat, když se to nezlepší tak prostě nemá smysl tak jíst, když vím že pouhý zpomalení za tyhle omezení nestojí.

Nicméně jsem na tom podobně, maso mi teda nevadí libový, ale pizza a další věci, těstoviny atd tak to vše mám taky rád. Od zmrzlin přes sušenky, čerstvý pečivo to bych normálně jedl, prostě na co mám chuť. Taky jestli to nezabere za několik měsíců tak prostě tak budu jíst zase a vyprdnu se na to. Teď sice netrpím tím že bych jedl co mi nechutná (proto třeba nejím dýňový semínka) ale spíš tím že nemůžu jíst 1000 věcí který mi chutnaj dost a trochu chyběj.

Jinak k tomu cukru kup si čokoládu kde je 85% (99%) kakaa, cukru je tam minimálně a dá se to tím zachránit je dokonce prospěšná jako antioxidant. Ale je fakt že každá chutná stejně:-)
kokotar
Tomáš
to pred milovniky cokolady nerikej ;-)
doporucuju Pierre Hermé (hodne draha, ale asi nejlepsi na svete)
Tomáš
kokotar
Měl bys u těhle rad vycházet z toho že většina lidí je z ČR, u nás nic takovýho ani google nenajde:) Ale třeba jí nekdě maj:)
Kubik
Tomáš
kokotar
Tak čokoládu jsem si zrovna nedávno koupil. V Tescu. Má 74 % kakaa a jenom fruktózu, žáden cukr. Stojí kolem 37 Kč. Typická chuť kakaa. Ale mi docela chutná. Dával jsem zkusit mým dcerám. Obě se ušklíbly, že čokokláda chutná úplně jinkak. Holt pro ně je ta správná čokoláda Milka :-)
Kubik
Tomáš
Trvalo mi fakt dlouho než jsem se k této stravě odhodlal a můžu říct, že po třech měsících jsem si jakž takž zvyknul. Kdybych neviděl pokrok na hlavě, tak bych se na to taky vykvák. Ale ono to vypadá, že to funguje. Koncem srpna udělám zase nějaké fotky, tak je pak sem šoupnu. Máš pravdu, pokud by to nefungovalo, tak to asi nemá cenu. Ale zase to nezkusit, tak bych si to jednou třeba vyčítal. Chci to vydržet půl roku a uvidím. Zatím jsem moc spokojen. Ne že nepadají, ale objevují se i nové :-) Dokonce tam kde léta nic nebylo. Jen ta hustota kdyby byla vyšší :-(
Wok
KUBIK

Co to meleš s tim cukrem? Ne vážně nic proti, ale to už je moc, jaký eskymaci nejedi cukr, cukr (lépe řečeno sacharidy) je skoro ve všem (sacharidy), včetně tuleňů :-), a rozhodně neni jen škodlivý (možná tak na vlasy, ale ani s tim si nejsem tak jistej)- každopádně vynech sacharidy a do půl roku si mrtvej, nebo z čeho jako přijímaš kJ?

Jinak boji zdar
Kubik
Wok
Jím ovoce a v něm je fruktóza. Což je taky cukr, ale zpracovává se v organismu jiným způsobem než ostatní cukry. Ke spalování nepotřebuje inzulín.
Takže beru cukry z ovoce a hlavně z tuků - zastudena lisovaných olejů.
Najdi a nastuduj si něco o "Insulin resistance". Je to docela zajímavé čtení.
Jinak se nechám docela poučit kolik má tulení maso v sobě cukrů? :-)
tomik
Tak občas sleduji tyto diskuse odhledně zdravé výživy, je to zajímavé, ale jak často se tady mění názory to je hrůza, kdyby se Tím někdo řídil :-D
Např. taková rýže, tolikrát opěvovaná a teď zase ne ? :)

Jenom ještě k těm sladkostem a cukru. Už asi 3 měsíce nejím žádné sladkosti a podobné věci, čaj si taky ještě delší dobu nesladím a nic mi nechybí nemám potřebu do sebe nacpat něco sladkého, jsem shopnej se dívat na někoho kdo do sebe láduje čokoládu, sladkosti atd a nic to se mnou nedělá :-)
Márty
Cituji: Tomáš
Měl bys u těhle rad vycházet z toho že většina lidí je z ČR, u nás nic takovýho ani google nenajde:) Ale třeba jí nekdě maj:)


Tuhle čokoládu si můžeš v Česku objednat přes net. Problém je pouze v tom, že se vyrábí trochu ve větším balení a není úplně levná.
http://www.cristalis.cz/index.php?id_dodavatel=31&lang=cz&menu=1&subme nu=0&stranka=katalog2.php
Wok
KUBIK

Tak jo tuleň teda ne :-)
Kubik
Wok
Pokud máš dost výdrže tak to s tou stravou zkus, budeš hodně překvapen. Chce to ale hodně odhodlání něco změnit a nedat na druhé.
Tomáš
Přesně tak. Nezdá se to, ale je těžký během chvíle změnit něco na co je člověk zvyklej třeba 25-35 let.
Kubik
Tomáš
Přesně tak. Obzvlášť když to všichni kolem dělají jinak. Konvence se prorážejí velmi, velmi těžce.
Na maso se zeleninou a olejem (bez brambor nebo rýže) jsem si zvyknul rychle. Co mi ale trvalo byla vejce. V jakékoli podobě a bez chleba bylo nepředstavitelné. Po měsíci už to šlo:-)
Mj. narazil jsem v Kauflandu na spoustu zajímavých za studena lisovaných olejů za solidní peníz - slunečnicový, bodlákový, sezamový a samozřejmě olivový.
Tomáš
Kubik
Já samotný vejce moc ne, i když se zeleninou jdou. Většinou je jím s hráškem, případně s čočkou.
kokotar
carbs se muzou, jde o to kdy

pouze po cviceni, nejlepe vecer - po cviceni jsou sacharidy uzitecne, sam jim vecer hodne ryze s masem, pres den jsou ale tabu
Kubik
kokotar
Abych řekl pravdu tak nevím. Já je nyní vynechal úplně, ale teď necvičím, takže spotřebu cukrů v pohodě pokryji z ovoce a olejů. V létě mě to nebere. Začnu cvičit až se zhorší počasí, tak 2x týdně. Chci to bez sacharidů vydržet čím jak nejdéle. Vlasy se pomalu pořád lepší, tak uvidíme.
Carbs snad ano, ale opravdu jedině po cvičení, kdy je tělo v katagenní fázi a veškerý dodaný cukr se využije při stavbě svalů.
Myslím, že katagenní fáze je pro tělo z určité části výhodná protože se sahá do rezerv. Otázkou je za jak dlouho po cvičení je přijmout?
Tomáš
Kubik
Zdroje uvádějí co nejdřív po cvičení, stejně jako protein.
aneken
Tomáš
u toho proteinu jsem tusim nekde videl ne driv nez 30 min po cviceni
Tomáš
aneken
Já zase do 30 minut:) spolu s karbohydraty (sacharidy), pry se dle nejakych udaju vstrebava 2x lip nez kdyz ho snis az po dvou hodinach.
Wok
Tam jde jen o to aby vám z toho nebylo blbě - jíst hned po cvičení, jestli cvičíte tak víte vo čem mluvim, jinak čim dřív po tím líp.
aneken
Tomáš
mi to nedalo spat a sel jsem se tedy podivat na svou uzasnou bilkovinu, kterou se cpu. na obalu je u davkovani napsano:
"- cca 30 min 50 g po ukonceni fyzicke zateze (ne drive)"

ale to je fakt kravinka, panove. (stejne se tim nekdy krmim hned po treninku a jindy zase uplne nezavisle na nem.)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Konzervativní léčba padání vlasůDiskuze Více vlasů.cz » Konzervativní léčba padání vlasů »

Kandida - Možný důvod proč vám padají vlasy více než je třeba

Váš příspěvek:
  :-) ;) ;) ;) :-( ...    Tučně Kurzívou Podtrženě    Odkaz na www stránku Link na YouTube video  

Přejít na forum: 

Pohání forum script miniBB™ © 2001-2017  |  Optimalizace pro vyhledávače od SiteLab © 2003-2017


TOPlist