Léčitel mně zachránil před plešatěním - Diskuze Více vlasů.cz (5)

Konzervativní léčba padání vlasůDiskuze Více vlasů.cz » Konzervativní léčba padání vlasů »

Léčitel mně zachránil před plešatěním

Autor Léčitel mně zachránil před plešatěním
Luciecie
Ahoj Sabi
velká gratulace, to je úžasný, jak se to u tebe rychle zvrátilo k lepšímu! Musíš být šťastná jako blecha. Já taky vidím zlepšování a růst, ale u mě to jde postupně a pomaleji. Než co odsud utečeš, musíš se s námi o to podělit a poradit, jak jsi přesně postupovala, co jsi jedla, co ne, jaké množství toho olivového oleje a rybího tuku....no prostě všechno. Spoustu lidí včetně mě to určitě velmi bude zajímat. Díky a ještě jednou ze srdce blahopřeji!!!!!
misandrea
To je super, moc Ti to přeju Sabino.
Já jsem panu léčiteli také psala, ještě neodepsal, tak uvidím...
kety
Taky gratuluji, ze srdce přeji, a jak holky píšou, poděl se s námi co a jak, ikdyž kažád z nás by potřebovála léčbu a radu na tělo.
Ketty
anndy
Tiež Vám gratulujem Sabina, rád by som aj ja vedel čo vám liečitel doporučil. Ja stale čakam na jeho odpoveď, už viac ako mesiac. Rád by som vedel či ešte odpisuje na maily vobec
robik
[quote=Sabina] Všem Vám přeju, abyste svůj boj taky vyhráli a loučím se s váma, protože na tomto fóru už vlastně nemám co dělat, už sem nepatřím.

Hm, zajímavé... Za takovou krátkou dobu... A vy ostatní tomu věříte? Že tedy odsud tak rychle Sabinka (či kdo za tím nickem je) mizí pryč? Já být vyléčený, tak se štěstím zblázním a určitě to tady budu omílat dokola a budu rozdávat rady na všechny strany. To jen na zamyšlenou o anonymitě internetu.
Joey
Ahoj Sabina,

nemohla by si tu postnut fotky pred a po aby sme vydeli ako si pokrocila?
Joey
Poculi ste uz o tekvicovom oleji Fortuna Vita od Dr. Turianicu? Kolegina mi vravela ze jej sestra mala problem so stitnou zlazou, zacali jej padat vlasy..a vyliecilo ju uzivanie tohto oleja. Sama to uziva. Kedze citam ze pre muzou je to dobre pre problemi s prostatou (a lieky na prostatu znizuju tvorbu DHT) mozno by to pomohlo aj pri androgenej alopecii. Kazdopadne by to nebolo zle vyskusat aj ked cena je paradne vysoka.

http://www.regeneracnecentrum.sk/index.php?menu=12 97
Sabina
Luciecie
Ahoj Sabi
velká gratulace, to je úžasný, jak se to u tebe rychle zvrátilo k lepšímu! Musíš být šťastná jako blecha. Já taky vidím zlepšování a růst, ale u mě to jde postupně a pomaleji. Než co odsud utečeš, musíš se s námi o to podělit a poradit, jak jsi přesně postupovala, co jsi jedla, co ne, jaké množství toho olivového oleje a rybího tuku....no prostě všechno. Spoustu lidí včetně mě to určitě velmi bude zajímat. Díky a ještě jednou ze srdce blahopřeji!!!!!


Díky za gratulaci. Jak už jsem se zmínila, dieta je založená na naprostém vyloučení cukru, lepku, nic mléčného ani nic, v čem jsou kvasnice. Pravidelně musím užívat celkem čtyři lžíce panenského olivového oleje a rybí tuk (dvě kapsle tuku od Pharma Nord). Dále je nutné kvůli alkalizaci a dostatku minerálů a vitamínů vypít denně co nejvíc čerstvé zeleninové šťávy, já piju v průměru 1,5 až dva litry. Pak kvůli vláknině se jí i zelenina i v pevném stavu, aspoň půl kila denně. Poslední dva týdny mi pan léčitel dietu obohatil o dvě tablety pycnogenolu a tři deci červeného vína kvůli resveratrolu. Moje strava je tedy založená zejména na celozrnné rýži, pohance, bramborách a biomase. Maso, které není v Bio kvalitě, by se mělo jíst jen velmi vyjímečně. Kromě diety jsem musela zapracovat i na psychice, která je taky hrozně důležitá. Dostal jsem pokyny, jak se vyrovnat s nepříjemným zážitkem z dětství, ale tyhle metody ovlivňující psychiku nebudu popisovat, protože je to hodně osobní.
Radek750
Aha a já se furt láduju všemožnym masem a bezlepkovejma uzeninama
Wazza
Můj názor na biopotraviny všeho druhu je ten, že je to akorát vyhazování peněz
Luciecie
Sabi: děkujeme za informace! Ještě by mě zajímalo, jestli třeba jíš nebo máš dovoleno jíst bezlepkové pečivo (ze směsí nebo kupované)??? A pokud ne, tak co vlastně snídáš ? A ještě jsem se tě chtěla zeptat, zda ten olivový olej přidáváš do nějakých salátů nebo v jaké formě ho do sebe dostáváš? A k čemu je dobrý ten pycnogenol a resveratrol? Promiň tolik otázek, ale je to strašně zajímavý. Díky za odpovědi!
Luciecie
Ad pycnogenol a resveratrol jsem se už poinformovala ....
anndy
Sabina

tie zeleninové štavy si pripravuješ zo zeleniny čo kúpiš v supermarkete, alebo si kupuješ už hotové zel. štavy ? A akú zeleninu jedávaš najviac ?.... tiež by ma zaujímalo to bezlepkové pečivo a mlieko vobec ani sojové ? ...vďaka
anndy
sabina

a este sa chcem spytat kedy si s pánom Pavlicom pisala naposledy ? ...pretoze mne uz viac ako 5 tyzdnov neodpovedá na email ....
Sabina
anndy
tie zeleninové štavy si pripravuješ zo zeleniny čo kúpiš v supermarkete, alebo si kupuješ už hotové zel. štavy ? A akú zeleninu jedávaš najviac ?.... tiež by ma zaujímalo to bezlepkové pečivo a mlieko vobec ani sojové ? ...vďaka


Jak už jsem psala, pijou se čerstvé šťávy, teda po domácku vyrobené na odšťaňovači (já jsem si koupila odšťaňovač Catler, je nejlepší v poměru cena výkon).
Bezlepkové pečivo zatím nemůžu, protože nesmím ani kvasnice (už jsem to psala, ale asi jsi to přehlédla). Pan Pavlica mi však slíbil, že až moje vlasy zesílí na úplně původní úroveň, budu moci do stravy nasadit i ty výrobky s kvasnicemi a dokonce i některé mléčné produkty a taky trošku cukru, takže pak budu moct bezlepkové pěčivo normálně jíst. Vlastně jediná věc, které se budu muset kvůli vlasům do smrti vzdát bude lepek, k tomu už se prý nesmím nikdy v životě vrátit, pokud si chci vlasy zachovat.
Luciecie
Sabi:
Aha, tak už vím v čem dělám chyby a proč to u mě je tak zdlouhavé. Normálně jsem totiž pojídala bezlepkové pečivo...o těch kvasnicích jsem nevěděla a v tvém min.příspěvku jsem to přehlédla. Můžeš nám ještě zodpovědět ten olivový olej - jestli ho dáváš do salátů nebo jinak konzumuješ? Ptám se proto Sabi, že máš od pana Pavlici fakt detailní informace a můžeš jejich předáním pomoci i nám ostatním. Nezapomeň prosím na to, kolik nás tu je dalších, kteří ještě na ten "svůj zázrak" čekají a kteří tě podpořili, když ty sama jsi to potřebovala...Proto tě prosím, opakuj tyto informace klidně tisíckrát pro každého, kdo je bude potřebovat, nikdy nevíš, komu všemu tím pomůžeš...Já jsem s panem Pavlicou taky korespondovala, ale takto detailni info jsem bohužel nedostala: jen upozornění na kasein a lepek. A vidím, že bez těch dalších byť sebemenším opatřeních to neběží tak rychle...Díky moc za odpovědi.
Sabina
Luciecie
Můžeš nám ještě zodpovědět ten olivový olej - jestli ho dáváš do salátů nebo jinak konzumuješ? Ptám se proto Sabi, že máš od pana Pavlici fakt detailní informace a můžeš jejich předáním pomoci i nám ostatním.


Liciecie, s tím olejem to máš asi jedno, jestli ho jíš se salátem nebo samotný. Já si ho někdy naleju do salátu a jindy si dám třeba jen tak samotné dvě či tři lžíce. Když si zvykneš, není prolbém sníst dvě nebo tři lžíce úplně bez ničeho, jen je prostě polknout a je to. Nezapomeň, není to vše jenom o stravě, ale i o psychice. Musíš se zbavit všech psychických,hlavně podvědomých problémů! S těmi detailními informace od pana Pavlici tě musím trošičku poopravit, protože on nemá tolik času, aby mi vše vysvětlitl opravdu detilně. Jednou jsem se ho na něco ptala prodrobněji a odpověděl mi, že se na něho obrací denně mnoho pacientů a aby stihnul pomoci aspoň pár jedincům, nemůže si dovolit každému vše podrobně vysvětlovat. Nevím teda jak a proč všechno funguje atd, to se asi od pana léčitel nedozvím. Na druhou stranu jsem ráda, že se mě pan Pavlica ujal, protože si z časových důvodů ze stovek emailů co mu denně příjde prý vybírá jen pár pacientů. To je asi taky důvod, proč hodně z vás tady píše, že mu pan Pavlica neodpověděl.
michal_t
Proč naši (nebo aspoň moji) rodiče a prarodiče jedli tisic pečiva, mléčnejch výrobků (moc na výběr neblyo) a podobnejch věcí a problém s plešatěním neměli nebo až po 50ce. A proč mě řídnou vlasy v 23 ? : D stejně tak srejdové a tak...nevím o tom že by dřív někdo držel podobný diety
Franta
michal_t
Proč naši (nebo aspoň moji) rodiče a prarodiče jedli tisic pečiva, mléčnejch výrobků (moc na výběr neblyo) a podobnejch věcí a problém s plešatěním neměli nebo až po 50ce. A proč mě řídnou vlasy v 23 ? : D stejně tak srejdové a tak...nevím o tom že by dřív někdo držel podobný diety

Protoze ted se vyrabi jen sama nahrazka, vsechno jidlo je navaleny konzervantama, vsechno ovoce a zelenina je chemicky osetreno... Driv si kazdy choval doma nejaky ty zvirata, mel kus pole, chemie se moc nepouzivala... a o tom, ze dneska vetsina lidi travi cas radsi u pocitace a u televize misto aby sli ven na cerstvej vzduch ani nemluvim...
Luciecie
Sabi: Kde prosím tě kupuješ celozrnnou rýži? Našla jsem ji jen v internetových obchodem, u nás ji nemají ani ve zdravé výživě. Jinak určitě to je dobrý tip, protože bílá rýže není nic zdravého, to je jasný. Jinak ani jsem nemyslela, že by ti něco detailně vysvětloval, spíš beru za detailní tyto doporučení ohledně stravování, protože to jsou rady k nezaplacení. Psychika samozřejmě taky. Jo ještě k té rýži, zkoušela jsem i tu úplně tmavou, ale byla velmi tvrdá.
michal-t Slyšela jsem k tomu toto: dříve se pěstovalo a upravovalo obilí jinak, pšenice jednozrnka, hrubé mletí, dnes se pěstuje přešlechtěná pšenice, která obsahuje daleko více lepku...Navíc si myslím, že dříve se zase až tak moc pečiva a obilných výrobků nekonzumovalo jako dnes a taky dnes je mouka nacpaná téměř všude.
Acid
Franta
...a ze sezení u televize vyplešatíš? Z ovoce a zeleniny ze supermarketu vyplešatíš? To už je silná káva. Vezměte 70. léta u nás...každý 2. chlap měl kouty a dost jich byl bez vlasů. Vezměte mého dědu, který byl plešatý ještě dřív, než nějaký chemikálie krom sarinu byly...Vezměte geneticky modifikovanou, chemií zalévanou pšenici v americe..to by nutně museli být oni No. 1 v baldness...vezměte italy a jejich pastu, pizzu...vezměte francouze a jejich croasany, sýry...ukrajince co se cpou jen rohlíkama celý dny...Nutně by to musely být plešaté národy. Jenže já tuším, že na špici je ČR. Nemám nic proti zdravé stravě, sám jím zdravě, ale svádět to na zeleninu hmmm...to je už hodně ortodoxní přístup
Franta
Acid
Vubec si me covece nepochopil a hned se chytas kazdyho myho slova, jsem jen vypichl par veci, ktery hrajou roli pri AGA, nerekl jsem, ze to je jen konkretni jednou veci, jak si pak ty u jednotlivych narodu popsal.... AGA je komplexni problem a proto se zatim neda lecit nejakou pilulkou... sezenim u televize jsem myslel, ze spouste lidi chybi dneska pohyb, protoze je spousta jine zabavy nez driv, kdy lidi travili cas hlavne venku... Ovoce a zeleninu ze supermarketu jim taky, kde bych ji jinak sehnal, nemam to kde pestovat a taky na to nemam cas...
kokotar
Acid

sorry, ale nevis, o cem mluvis: Francouz ji takovy syry, ktery jsi mozna za celej zivot nikdy nejedl: nedavno jsem se dival, jestli se da u nas sehnat syr ze syrovyho mlika z kravy/kozy krmene travou, co ma volny pohyb - nenasel sem
PS: Camembert President je ve Francii nejpodradnejsi druh syra, ktery je pro nejnizsi vrstvy, ekvivalent syru vyrobeny pro Lidl, tak 50-75% by to nedalo do pusy; u nas je to jakoze luxus z dovozu

Francouz neji (a kdyz tak nerad) maso z chovu, pasteurizovany mliko a o urovni jejich obili se nam muze zdat, to same Ital - to co je pro nej pasta u nas 99% nema poneti, kvalitni tvrda nekrizena psenice, nebromovana, neprochcana od mysi, neskladovana na betonu dezinfikovanym bromem, industrialni pecivo temer neznaji, atd

to co Francouz nakupuje jako zeleninu a ovoce u nas spoustu lidi ani okem nespatrilo, neji zakonzervovany uzeniny, legislativa a ochrana spotrebitele je tam uplne jina

nutno si uvedomit jednu vec: Francouz by nejdl to, co ji Nemec a Nemec by nejedl to, co vozi k nam do supermarketu

ve Francii je debata o stravovani na uplne jiny urovni, vic 2/3 vi, jaky jerozdil mezi syrem syrovym a pasterizovanym, atd, Ital pozna kvalitni Aceto balsamico a psenici uz jen od pohledu

ukrajinec se cpe rohlikama, ale taky se zivicisnym tukem a syrovou cibuli a vi dobre proc
Acid
kokotar

vlákno je o tom, že léčitel na AGA předepisuje vyhnout se mléku (to je dozajista i v těch francouzských a italských sýrech), lepku (at je pšenice jakákoliv, lepek v ní je) a sladkému...Toto byla jen dedukce, možná lehké vyvrácení a globální poohlédnutí. Ty myši chčí v každém velkém skladišti a nevím, jestli pro velká města ve FR by stačilo zemědělství bez průmyslového chovu. Nevím kdo co jak pozná a jak to tam chodí, nejsem zcestovalý. Takže nakupuji v supermarketu, ve městě nemám na výběr. Souhlasím, že ČR je smetiště kam se vozí jen šity. Čím teda myslíš, že je způsobeno, že češi, slováci, poláci, němci dominují v AGA?
Joey
Drzi tu este niekto dietu ziadny lepok + ziadny cukor + ziadne mlieko a mliecne vyrobky ... a ake mate vysledky? Ja ju drzim asi 3 tyzdne (sem tam som uz ju porusil.. rezen na vianoce a tak) ale zda sa mi ze zabera. uvidime o mesiac. (ked ovsem do vtedy vydrzim lebo hruza..)
misandrea
Ahoj,
mohli by jste někdo, kdo tu píšete, že Vám dieta pana Pavlici pomohla, sem zaslat fotky před a po? I kdyby jste zatím měli jen chmýří a předtím nic, spoustě lidí zde by určitě takovýto pádný důkaz dost psychicky pomohl. Nebo prosím alespoň o zaslání fotek na můj mail (pokud se někdo stydíte, tak Vám, pokud chcete také pošlu foto, ať se nebojíte zneužití Vašich fotek, ale u mě zatím nic nezabralo, takže není ani co ukazovat ).
Děkuju a přeju ať se z těch vlasových problémů všichni dostaneme
Radek750
Radek750
Maso, které není v Bio kvalitě, by se mělo jíst jen velmi vyjímečně

Jaký je vlastně rozdíl mezi obyčejným masem a tím BIO masem ? Vím že u kuřat to je asi znát , protože kuřata se krměj něakýma hormonama aby rychle rostli a aby to frčelo a že to kuře vyroste už za 6 týdnů ,ale na farmě roste o dost dýl takže to asi bude jiná kvalita ,ale např. u vepřovýho a hovězího si myslím že neni snad takovej rozdíl mezi BIO a shitem ,vím že těm prasatům se posílaj např. zbytky jídel ze školních jídelen takže by mezi tim BIO a shitem neměl bejt takoveh rozdíl , nebo je to jinak ?
Sabina
Radek750
Jaký je vlastně rozdíl mezi obyčejným masem a tím BIO masem ? Vím že u kuřat to je asi znát , protože kuřata se krměj něakýma hormonama aby rychle rostli a aby to frčelo a že to kuře vyroste už za 6 týdnů ,ale na farmě roste o dost dýl takže to asi bude jiná kvalita ,ale např. u vepřovýho a hovězího si myslím že neni snad takovej rozdíl mezi BIO a shitem ,vím že těm prasatům se posílaj např. zbytky jídel ze školních jídelen takže by mezi tim BIO a shitem neměl bejt takoveh rozdíl , nebo je to jinak ?


V podstatě máš pravdu. Podle toho co mi psal pan léčitel, tak největší rozdíl mezi biomasem a masem v supermarketu je opravdu v drůbeži. Konvenčně chované drůbeži by se měl člověk s vlasovými problémy vyhýbat. Zároveň ale léčitel psal, že pokud chci jíst nějaké maso ze supermarketu, tak jedině hovězí, protože obyčejné hovězí se od toho Bio liší minimálně. Hovězí se totiž ani v konvenčních chovech příliš necpe hormony a antibiotiky, takže je použitelné. Já tedy jím buď Bio drůbež a nebo obyčejné hovězí, plus samozřejmě ryby. Jiné maso prakticky nejím.
sparrow
Tohle fórum je směšný. To fakt opravdu někdo věří, že existuje jakýsi pan Pavlica? Ale no tak
robik
sparrow
Tohle fórum je směšný. To fakt opravdu někdo věří, že existuje jakýsi pan Pavlica?


Konečně někdo se stejným názorem. Už jsem tady psal, že si někdo dělá z lidí blázny (a ono z nešťastných lidí to je náramné hrdinství)... Nahodil jsem udičku, pustil o sobě informaci a ejhle, léčitel Pavlica mi odpověděl přesně v duchu té mé informace, to je ale náhodička...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Konzervativní léčba padání vlasůDiskuze Více vlasů.cz » Konzervativní léčba padání vlasů »

Léčitel mně zachránil před plešatěním

Váš příspěvek:
  :-) ;) ;) ;) :-( ...    Tučně Kurzívou Podtrženě    Odkaz na www stránku Link na YouTube video  

Přejít na forum: 

Provozovatel: Ing. Lukáą Vodička, Libická 6, 130 00 Praha 3, IČO: 865 81 716

Pohání community script miniBB™ © 2001-2024  |  Optimalizace pro vyhledávače od SiteLab © 2003-2024